Регистрация
Добре дошъл или пък не !
4 март, 2013

Добавихме нова настройка към услугите за добавяне в директории, социални мрежи и сайтове за обяви – разсрочено изпращане.

Вече имате възможността да изградите вариант за изпращане на вашия сайта по списъците с точна схема, а не да се изсипват всичките в рамките на 1-2 дена. Причините за тази допълните услуга са ‘скорошните’ промени в алгоритъма на Google.

Изграждането на схема се базира на брой дни, през които да се изпраща и процент от сайтове в които да се изпраща, а всички настройки се намират в секцията „Допълнителни екстри“ и са активни след включване от настройките на профила Ви.

Наясно сме, че много от вас няма да прочетат статия до край в желанието си да погледнат за какво става дума, затова на тях им препоръчваме да погледнат готовите схеми на разпределение в секцията „Допълнителни екстри“ при добавяне на поръчка и да минат една стъпка напред в поръчката си, за да могат да видят и подробната схема на изпращане.

Screenshot на настройките за отложено изпращане

Отложено изпращане - Screenshot
 

 

Подробностите за всяко едно поле и неговото предназначение

Варианти с готови схеми на разсрочване

Добавили сме 12 готови схеми за разсрочено изпращане, при услугите предлагащи 50+ липсва групата от схеми „Дългосрочни“ поради малкото количество сайтове.
При избора на която и да е схема въведените по-надолу данни се заместят от готовата схема и се визуализира графика.

 

При възможност, да превишим ли схемата ?

Това поле може би е най-неясното от всички. Знаете, че когато изпълняваме услуга примерно 50+ социални мрежи ние се стремим да изпратим url адреса, който сте ни дали във възможно най-много сайтове от списъка, но гледаме минимума да е поне 50. Тъй като тук се правят сравнително стриктни схеми за изпращане, ви даваме възможност да изберете дали да превишим заложените сайтове в схемата т.е. ако сте ни дали за Ден 1 – 10 сайта в които да изпратим, а ние имаме възможност в 12 дали да го направим. Превишаване не е повече от 20% закръглени към по-високото от сайтове за деня. Кое значи че ако са за деня са 3 сайта, с превишаването ще станат 4 ( 3 + (3 * 0,2) ), което е повече от 20%, но причината е малкия брой сайтове за деня.

Нагледен пример за резултати с включена и изключена опция за превишаване :

Сранение при включена и изключена опция за превишаване

 

В продължение на колко дена да бъде изпращан сайта

Тук си избирате в продължение на колко дена да бъде изпращан сайта, като избора е ограничен от 3 до 45 дена. За момента не плануваме да го увеличаваме дните, поради големината на списъците.

Таблицата Ден / Процент – тя е същността на отложеното изпращане. Чрез нея определяне две неща :

  • Дали в дадения ден да изпращаме сайтове или не. За да не се изпраща в избран ден, просто избирате отметката пред деня.
  • В какъв процент от списъка да изпращаме. За улеснение сме сложили колко са приблизително 10%.

 

Всички въпроси, идеи, предложения и критики са добре дошли.


Информация за публикацията Отложено изпращане в директории, социални мрежи и сайтове за обяви

Дата на публикуване : 4 март, 2013
Автор : Admin
Етикети : ,
Категории на публикацията :
« »

Коментари към Отложено изпращане в директории, социални мрежи и сайтове за обяви

Какво е твоето мнение ?

Име (задължително)

E-mail(задължителен, няма да бъде показан)

Уебсайт