Регистрация
Добре дошъл или пък не !
7 август, 2013

Няколко нови неща, които добавихме от рожденния ни ден ( 4-ти Юли ) до днес.

 • Ново Табло
  В новото табло са включени последните 10 поръчки, предлаганите услуги, последните плащания и таблица с промените в класирането за всички поръчки.
 • Търсачка в системата
  Намира се горе в дясно и търси в последните поръчки единствено по url адрес.
 • Повторно изпращане на фактура
  Понякога се случва фактурата да се не получи, да не се приеме и т.н. затова добавихме бутонче за повторно изпращане на фактурата.
 • Филтър за лоши думички
  При наличието им ви изкарва съобщение, че не приемаме сайтове от определени сфери. Периодично получаваме поръчки за подобни сайтове и затова решихме да напомняне за това още по време на пускане на поръчката.
 • Предупреждение за повторно изпращане на урл
  Ако сте пуснали поръчка примерно за abv.bg/lostpassword и пуснете следваща за abv.bg ще ви излезе предупреждение, че вече сте пускали поръчка за този домейн. Тук вече сами преценявате как да реагирате. Примерно в директориите един домейн може да се изпрати само веднъж и ако вече е направено, няма смисъл да се прави опит за повторно изпращане.
 • Нов метод за отчитане и визуализация на позициите на сайта ви в google.bg
  При пускане на поръчка имате възможност да въведете до 5 кл. думи към всяка една поръчка. Следенето на позициите е за период от 20 дена, а ако има отложено изпращане към поръчката + него. Тук все още има много неща да се добавят като екстри
 • Експорт в ексел на отчета
  Всички поръчки, които са приключени след 20 Юли имат възможност за теглене на отчета в удобен Ексел формат ( .xlsx )
 • Експорт на списъците в ексел
  Вече имате възможност да си изтеглите списъците със сайтове в ексел формат. Това става след като влезете с вашето потребителско име и парола -> Списъци -> Преглед -> Преглед на конкретния списък -> Изтегли в Ексел формат
 • Копиране на данни от стара поръчка
  За момента имаше само копиране на допълнителната информация към поръчката ( Име, Фамилия и т.н.), вече можете да копирате абсолютно цялата информация и настройки от стара поръчка. Имайте предвид, че при копиране, ако сте въвели нещо преди самото копиране, то ще бъде изтрито.

Информация за публикацията Новичко в Linx.bg 07.08.2013

Дата на публикуване : 7 август, 2013
Автор : Admin
Категории на публикацията :
« »

Коментари към Новичко в Linx.bg 07.08.2013

Какво е твоето мнение ?

Име (задължително)

E-mail(задължителен, няма да бъде показан)

Уебсайт