Регистрация
Добре дошъл или пък не !
11 август, 2012

1. Разнообразявайте заглавията си

След пингвина, се гледа много повече на разнообразието, на ключови думи в линковете сочещи към сайта ви. Препоръчително е да използвате в 30 % от случаите основните си ключови думи, а във всички останали случаи техни сходни, синоними, различни числа / времена / родове и такива, които нямат много общо с ключовата ви дума.

2. Използвайте уникални описания

Да използвайте уникално описание за всяка една директория, естествено, много е трудно да напишеш 100 уникални описания за един сайт, затова следващия най-добър вариант е спиннати описания.

3. Разпределяйте във времето

В масовия случай важи правилото, че по-бавното и не регулярно трупане на линкове е по-добрият вариант.
Винаги е било от значение за какъв период колко линка получавате. Тук условностите са изключително много – каква е цялостната ви стратегия за линк билдинг, какъв сайт добавяте, дали има нова информация в него, какви линкове има и как са получавани, историята на сайта и т.н.
Има две малки особености при добавяне в директории, които трябва да вземете под внимание : множество от директории одобряват бавно линковете. Не винаги добавените линкове се индексират веднага.

4. Етикетите не са от голямо значение

Да трябва да ги има, трябва да са тематично свързано и да са различни, но повече от 3-4 етикета няма смисъл, дори може да навреди. Всеки етикет най-често създава допълнителна страница с дублирано съдържание, поради което повече администратори на директории ги забраняват за индексация.

5. УРЛ адрес

Уверете се че подавате точни урл адрес на сайта си – с / без www, до .com или пък с index.php, но не подавайте страници, които редиректват към други.


Информация за публикацията 5 съвета за по-добри резултати при добавянето в директории

Дата на публикуване : 11 август, 2012
Автор : Admin
Етикети : , ,
Категории на публикацията :
« »

Коментари към 5 съвета за по-добри резултати при добавянето в директории

Един коментар за “5 съвета за по-добри резултати при добавянето в директории”

1. admin на 12 август, 2012 1:45 pm

Биха могли да се кажат още много много неща, но решихме да оставим статията кратка и ясна, а който го интересува нещо допълнително за добавянето в директории, може да задава своите въпроси в коментарите, ще се постараем да отговорим максимално бързо.

Какво е твоето мнение ?

Име (задължително)

E-mail(задължителен, няма да бъде показан)

Уебсайт