Регистрация
Добре дошъл или пък не !
29 май, 2015

На тази страница ще намерите повечето от домейните, които продаваме или наши партньори продават. Функционалността на тази страница е силно ограничена в сравнение с тази, която е в системата.

За да си запазите домейните е нужно да влезете в системата и да си го заплюете, след което ние ще се свържем с вас, за да уточним всички подробности около придобиването му. Свързваме се по реда, по който е проявен интерес.

Имайте предвид, че закупуването на домейн не става автоматично !

Ако са Ви необходими домейни на определена тематика/език, винаги можете да се свържете с нас.


Прочети нататък …

7 август, 2013

Няколко нови неща, които добавихме от рожденния ни ден ( 4-ти Юли ) до днес.


Прочети нататък …

4 юли, 2013

Първи рожден денМина точно 1 година от както стартирахме официално. За тази една година изпълнихме над 2000 поръчки от над 300 клиента. Натрупахме изключително важен опит, отговорихме на стотици запитвания, направихме множество подобрения по системата и наличните услуги.


Прочети нататък …

4 март, 2013

Добавихме нова настройка към услугите за добавяне в директории, социални мрежи и сайтове за обяви – разсрочено изпращане.

Вече имате възможността да изградите вариант за изпращане на вашия сайта по списъците с точна схема, а не да се изсипват всичките в рамките на 1-2 дена. Причините за тази допълните услуга са ‘скорошните’ промени в алгоритъма на Google.

Изграждането на схема се базира на брой дни, през които да се изпраща и процент от сайтове в които да се изпраща, а всички настройки се намират в секцията „Допълнителни екстри“ и са активни след включване от настройките на профила Ви.


Прочети нататък …

11 август, 2012

1. Разнообразявайте заглавията си

След пингвина, се гледа много повече на разнообразието, на ключови думи в линковете сочещи към сайта ви. Препоръчително е да използвате в 30 % от случаите основните си ключови думи, а във всички останали случаи техни сходни, синоними, различни числа / времена / родове и такива, които нямат много общо с ключовата ви дума.


Прочети нататък …

Страница 1 от 212