Регистрация
Добре дошъл или пък не !
10 февруари, 2015

С помоща на този инструмент можете да сведете думите в текста до основните им форми и да видите какво е семантичното ядро на текста. Като допълнение има възможност и за търсене на синоними, общи статистики на текста и разни други екстри ( накратко лематизатор ).

Инструмента сме го правили преди доста време и целите, за които го използваме са малко по-различни от семантичен анализ на текст, затова и има определени пропуски в него, които няма да бъдат коригирани! Именно заради това Ви предлагаме още един подобен инструмент -> http://semantic.optimization.bg/, чиято цел е точно семантичен анализ.

За какво можете да го използвате ? Ето един webinar на колегите от Netpeak, в който се обяснява на дълго и широко, кое, как, защо : Webinar Текстова релевантност. В комбинация с уникалния инструмент за България Prodvigator възможностите стават още по-големи.

14 април, 2014

Инструмент, който позволява бързо да проверите някой email адрес дали е регистриран в КЗП. Знаем, че има инструмент създаден за целта и ако ще проверявате повече от 10-на мейла силно Ви препоръчваме да използвате него, но ако ще проверявате малко на брой email-и е голяма играчка да сглобявате txt файла, да теглите друг и какво ли още не. За директно проверка в КЗП на повече от един емаил с тази капча и дума не може да става : )

Базата данни на КЗП се обновява всеки понеделник, нашата също. Малко по-надолу ще видите, кога е било последното обновяване при нас. Ако днес е понеделник е препоръчително да направите проверката директно в КЗП или чрез инструмента им !

14 април, 2014

Накратко инструмента проверя дали в текст, който би трябвало да е на кирилица няма английски или други букви, които приличат на български. Има два варианта на проверка :

  • Проста проверка, при която се търсят определени букви и при която е възможна автоматична корекция на текста
  • Сложна проверка, която прави малко по-задълбочена проверка, поради което е невъзможна автоматична корекция на текста

За да пробвате как работи инструмента просто копирайте заглавието на публикацията, поставете го в полето стойност и цъкнете „Проверка на текста“

20 август, 2013

Инструмента предоставя автоматично генерира информация за лице, което не съществува, всички данни са генерирани на почти случаен принцип ! В генератора са включени трите имена, име на баща / майка, рожденна място, дата на раждане, зодия, средно и висше училище, примерен телефон и егн, височина и тегло, както и възможни вариатни за потребителско име генерирани, чрез името на нашия герой и година през която е роден.


Прочети нататък …

Страница 1 от 212