Регистрация
Добре дошъл или пък не !
19 септември, 2013

Какво представлява този вид услуга ?

В зависимост от конкретно избраната услуга получавате профили на вашата фирма във внимателно подбрани 40 / 50 български бизнес каталога ( goldenpages.bg / yellowpages.bg / getlocal.com и т.н. – тук можете да видите пълен списък ) с добавена информация за фирмата Ви, както и информация за прилежащия email адрес към профилите.

Какви са ползите ?

 1. По-добра онлайн репутация – при търсене името на фирмата Ви, множество от резултатите ще бъдат именно към тези бизнес каталози.
 2. Получавате много по-качествени линкове (в сравнение с директориите примерно), като всички линкове са без анхор текст ( т.е. без ключова дума във връзката – от рода на linx.bg, а не SEO услуги ), което подпомага брандирането на вашата фирма, увеличава видимостта й пред търсачките, както и е много по-ниско рисково за цялостното Ви SEO ( оптимизация за търсачки )
 3. Получавате множество цитати на Името на фирмата / Телефона / Адреса ( на англ. NAP – name / address / phone ) – които са основните фактори, които определят позицията Ви локалното търсене ( при търсене в картите на google и не само ). Точно поради тази причина е изключително важно да въведете коректно името на фирмата си ( без вида на дружеството ), телефонния номер и точният адрес.

За кого е предназначена услугата ?

Услугата е подходяща за всички фирмени сайтове предлагащи продукт / услуга ( от такива за рибарски принадлежности, до фирми предлагащи почистване на домовете), които представляват реален бизнес. За останалите сайтове не е подходящ – примерно за сайтове за игри, видео споделяне, запознанства и т.н. Причината за това, е че в бизнес каталози няма предвидени категории за подобен тип сайтове и често самите сайтове не предлагат услуга / продукт за крайния клиент.

Подходяща ли е услугата за нови сайтове ?

Услугата създаване на профили в Бизнес каталози, не би трябвало да навреди по никакъв начин, независимо дали сайта е нов или не. Въпреки това, първите линкове, които получавате към сайта са важна част от алгоритъма на google и е по-добре да бъдат от по-авторитетни източници от бизнес каталозите.

Препоръчително е сайта Ви да е поне на 6 месеца и да натрупани някакви линкове преди да изберете тази услуга !

Схематично представяне на целия процес.

При изпълнението създаваме нов email адрес, с който ще правим всички регистраци и до който в последствие ще имате достъп.

Всички поръчки са с отложено изпращане, като е възможно в първите дни да има разминаване със заложените, защото в началото сме сложили сайтове, които обикновено правят проблеми или бавят с дни писмата за потвърждение.

Тук е представен цялостния процес по пускане на поръчката за създаване на профили в бизнес каталозите.

Процеса при поръчка на профили в Бизнес Каталози

Очаквани резултати

Резултатите зависят до голяма степен от досегашното позициониране на сайта Ви, от нишата в която се намира, от конкуренцията и множество други фактори, затова и не можем да ви гарантираме конкретни резултати. Със сигурност обаче ще се подобрят резултатите ви за локалното търсене, както онлайн репутацията на фир

Бизнес Каталози - предлагани услуги


 • 40+ Български Бизнес Каталога !

  50 лв.

   
  Създаване на 40+ профила в Български Бизнес Каталози за вашата фирма.

  Последните 48 часа, никой не си е поръчвал тази услуга ;(

  Време за изпълнение : 12 работни дни Избери

Информация за публикацията Създаване на профили в Бизнес Каталози

Дата на публикуване : 19 септември, 2013
Автор : Admin
Категории на публикацията :
« »

Коментари към Създаване на профили в Бизнес Каталози

Какво е твоето мнение ?

Име (задължително)

E-mail(задължителен, няма да бъде показан)

Уебсайт