Регистрация
Добре дошъл или пък не !
29 май, 2015

На тази страница ще намерите повечето от домейните, които продаваме или наши партньори продават. Функционалността на тази страница е силно ограничена в сравнение с тази, която е в системата.

За да си запазите домейните е нужно да влезете в системата и да си го заплюете, след което ние ще се свържем с вас, за да уточним всички подробности около придобиването му. Свързваме се по реда, по който е проявен интерес.

Имайте предвид, че закупуването на домейн не става автоматично !

Ако са Ви необходими домейни на определена тематика/език, винаги можете да се свържете с нас.


Прочети нататък …

10 февруари, 2015

С помоща на този инструмент можете да сведете думите в текста до основните им форми и да видите какво е семантичното ядро на текста. Като допълнение има възможност и за търсене на синоними, общи статистики на текста и разни други екстри ( накратко лематизатор ).

Инструмента сме го правили преди доста време и целите, за които го използваме са малко по-различни от семантичен анализ на текст, затова и има определени пропуски в него, които няма да бъдат коригирани! Именно заради това Ви предлагаме още един подобен инструмент -> http://semantic.optimization.bg/, чиято цел е точно семантичен анализ.

За какво можете да го използвате ? Ето един webinar на колегите от Netpeak, в който се обяснява на дълго и широко, кое, как, защо : Webinar Текстова релевантност. В комбинация с уникалния инструмент за България Prodvigator възможностите стават още по-големи.

30 април, 2014

От началото на април месец предлагаме услугата набиране на фейсбук фенове. Цените зависят от броя фенове и период на изпълнението на услуга, а те са както следва :


Прочети нататък …

Страница 1 от 612345...Последна »